Sett ovnen på 160 grader, varmluft/vifte
Bland sammen 2 dl. sammalt rug (fin), 2 dl. store (glutenfrie) havregryn, 1 dl. solsikkefrø, 1/2 dl. linfrø, 1/2 dl. sesamfrø, 1 ts. havsalt og 3,5 dl. vann.
Legg bakepapir på to stekebrett.
Fordel røren, med en slikkepott, på de to brettene. Det skal være et veldig tynt lag med røre på hvert brett
Del deigen i ruter med et pizzahjul eller en kniv.
Sett begge brettene i ovnen. Stek først i 30 min. Når det har gått 30 min bytter du slik at det øverste brettet står nederst og det nederste øverst. Stek videre i 30 min.
Oppbevar knekkebrødene i en lufttett boks.
P.S: desverre inneholder rugmel gluten, så disse knekkebrødene er ikke å anbefale til dere med gluten allergi :( Mulig man kan bruke grovt glutenfritt mel i stede for rugmelet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar